Welkom & Nieuwtjes

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gezien hebben maar jullie kunnen nu weer genieten van de nieuwe sieraden.

Veel van mijn klanten weten al dat ik min of meer aan het stoppen ben.

Alle sieraden mogen tot na de moederdag weg met 50% korting.

Vraag via de mail even of deze nog voorradig is of dat er een alternatief voor is. Er zijn nog een aantal sieraden die niet op de site staan. Dus vraag gerust als je iets zoekt.

Momenteel is de site nog niet helemaal compleet. Er staan helaas nog wat sieraden op de site die niet meer zijn in de verkoop. Aangezien er één winkeltje is waarvan ik niet weet wat zij verkocht heeft kan ik de site niet volledig bijwerken. Mocht het zijn dat u daar iets van kiest voor verkoop beloof ik u dat ik het zo snel mogelijk voor u maak - in de kleur en de maat die u wilt. Hopelijk klopt eind november de site weer - sorry voor het ongemak.

Leuke wisselhangers waar je iedere keer een andere kraal aan kunt hangen, armbandjes in verschillende kleuren en aparte kettinkjes.


Ik hoop dat jullie genieten van hetgeen ik gemaakt heb en als er vragen zijn of je wilt iets in een ander kleurtje  of een maatje groter hebben laat het mij weten. Alles is mogelijk.

Verder nog een stukje informatie over mij.
Vanaf 2000 ben ik bezig met sieraden maken.
Mijn specialisatie zijn de kettingen en armbanden.

Ik wil ook andere mensen laten genieten van mijn sieradensite en ik hoop dat jullie hierbij gaan watertanden.

Er is altijd een mogelijkheid van de ketting die op de website staat een ketting te krijgen in een andere kleur - laat het mij dan eventjes weten.
Bij sommige sieraden staan andere kleuren bij, dan kunt u kiezen welke kleur u wilt hebben. Zo heeft u een beeld hoe het erin een andere kleur uitziet.

Mocht u vragen hebben of iets willen hebben wat er niet op staat laat het dan even weten, ook kan alles op afspraak worden bekeken en gepast.
U kunt mij altijd mailen: karin@sier-karin.nl